Forside Produkter Gadgets

VIDEO: Se Samsung Gear S2 Smartwatch

-

Recordere.dk besøgte Samsungs stand og fik en grundig gennemgang af deres nye Samsung Gear S2 Smartwatch.

Uret er baseret på Tizen, og virker både hurtigere og mere brugervenligt end de ure vi har set baseret på Android platformen.

Annonce:

Gear S2, tager et stort spring fremad fra de tidligere modeller med et helt nyt, rundt display og en optimeret og intuitiv brugerflade. Gear S2 har en bevægelig ring rundt om urskiven og en hjem- og tilbageknap, der gør det nemt at betjene.

Modtag notifikationer og send beskeder direkte fra armen, følg dine træningsmål med 24-timers aktivitetslog eller download nye applikationer, der er tilpasset til den runde brugerflade.

Uret har et kompakt design med en tykkelse på 11,4 mm og en 1,2 tommer rund super AMOLED-skærm (360 x 360). Indvendig gemmer sig en 1-GHz dual core-processor, som med det seneste Tizen OS og en batterilevetid på to til tre døgn, let klarer alle opgaver. Uret er udstyret med NFC, hvilket muliggør funktioner, så som mobilbetaling og digitale nøgler.

Gear S2 kommer i to versioner: Gear S2 classic, der med sin sorte urskive og læderrem giver et sofistikeret og tidsløst look, og Gear S2, skabt til den aktive type, der vil have et mere sporty og minimalistisk design. Uret kommer i to farver: mørkegrå eller sølv med hvid rem. For at tilpasse uret til din personlige stil, kan du ændre på urskivens baggrund og skifte rem. Gear S2 lanceres til oktober til en vejledende udsalgspris på:

  • Gear S2 – 2.599 kr.
  • Gear S2 Classic – 2.999 kr.
Annonce:
Forrige artikelRaumfeld: Vi åbner butik i Danmark snart
Næste artikelVIDEO: Se Logitech Harmony Elite fjernbetjening
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.