Forside Nyheder

Apple: Ingen planer om fusion af iOS og OSX

-

iosx

Apple har ingen planer om at lave en Microsoft og forsøge at få computer-styresystem og mobil-styresystem til at smelte sammen.

Annonce:

Det kunne ellers være oplagt, nu hvor Apple har lanceret en produktivitets-iPad i form af iPad Pro, og hvor Microsoft gør ekstra meget for at være produktivitets-kongerne på Apples platforme. Det mente i hvert fald topchefen for cloud-tjenesten Box, Aaron Levie, der interviewede Tim Cook i forbindelse med firmaets netop afholdte konference, BoxWorks. Det skriver Re/Code.

Men Cook kunne afvise, at der er en sammensmeltning af iOS og OSX på vej. Ifølge Apple-topchefen er der simpelthen ikke behov for en sammensmeltning for at booste produktivitets-profilen hos Apple med henblik på at få en større bid af erhvervsmarkedet.

Cook kunne fortælle at Apples indtægter fra erhvervsmarkedet allerede ligger på omkring 25 milliard dollar, så det går allerede ganske fint.

Annonce:
Forrige artikelB&Os hemmelige højttaler er BeoLab 90
Næste artikelGoogle vil have patent på Microsofts HoloLens
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.