Forside Nyheder

BBC iPlayer kommer til Apple TV

-

bbcappletvNu, hvor den nye Apple TV så småt er på vej ud til folks stuer, begynder det at dryppe ind med nyheder om nye tjenester.

At den nye Apple TV er baseret på TvOS betyder naturligvis, at flere udviklere kan få adgang til lægge deres apps på Apples lille, sorte boks, og det benytter BBC sig nu af.

Annonce:

Deres utroligt populære iPlayer-tjeneste kommer nu som app til Apple TV. Ifølge BBC findes den allerede på 10.000 forskellige hardware-modeller af forskellig art, men det er altså første gang, den lander på Apple TV.

Helt præcist hvornår, BBC iPlayer ankommer  på Apple TV, er heller ikke til at vide, eftersom meldingen fra BBC blot nævner, at den lander ”indenfor de kommende måneder”.

Det er heller ikke helt til at vide, hvor meget, man får adgang til, hvis man ikke sidder på den britiske del af Internet, men det er jo det, man har VPN-løsninger til.

Annonce:
Forrige artikelGoogle dropper Chrome OS – satser på Android
Næste artikelDR, Viaplay og HBO Nordic klar til Apple TV
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.