Forside Produkter HiFi & Surround

B&O: Nyt hemmeligt produkt vil imponere helt vildt

-

Image5

I næste uge løfter Bang & Olufsen sløret for et nyt revolutionerende produkt.

Forward Thinking – Avant-garde – Truly Unique. Like no one else.

Annonce:

Visionært avant-garde produkt der er helt unikt. Som ingen anden.

Sådan har Bang & Olufsen valgt at beskrive deres seneste produkt som lanceres i næste uge.

Topchef i B&O, Tue Mantoni, kalder det overfor Ritzau Finans intet mindre end revolutionerende.

Det er store ord når de kommer fra ingeniørvirksomheden i Struer, der normalt har benene solidt plantet i den jyske muld.

 

Vil feje benene væk under markedet

Tue er ikke i tvivl om at dette nye produkt vil “feje benene væk under markedet”, men ønsker ikke at komme nærmere ind på hvad det er for et produkt.

“Jeg har planlagt det her produkt i over tre år sammen med mit team. Og til november fylder virksomheden 90 år, og den anledning vil vi benytte til at vise hele verden, at vi fortsat er verdensledende inden for innovation, lyd og design”, fortæller Tue Mantoni til Ritzau Finans og fortsætter:

“Og jeg forsikre om, at produktet vil komme til at imponere helt vildt”.

Der vil ikke være tale om en ny produktkategori, men om et produkt der rammer ind i det klassiske Bang & Olufsen-segment.

Recordere.dk dækker lanceringen i næste uge.

 

Hvad siger rygterne?

Rygterne går på at B&O har arbejdet på en form for afløser for “saturn-højttaleren” BeoLab 5, en ny eksklusiv højttaler kaldet BeoLab 90.

Men hvor BeoLab 5 stod solidt plantet på gulvet, så vil den nye visuelt stå let på gulvet og være mandshøj. I et design med træ i bunden og aluminium i toppen.

Men det er mere end blot endnu en trådløs aktiv højttaler. B&O har angiveligt arbejdet på en ny teknologi på lydsiden der rykker denne højttaler op i en kategori for sig. Noget ingen har hørt før.

Det er dog bare rygter, og rygter rammer ikke altid plet.

Annonce:
Forrige artikel2 nye Chromecast klar til Danmark
Næste artikelRekordomsætning i Elgiganten, men samme bundlinje
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.