Forside Nyheder

Clarkson, May og Hammond optager nyt motorshow

-
Image2
Optagelserne til Amazons motorshow er i gang. Foto: Jeremy Clarkson på Twitter

De tidligere “Top Gear”-værter er i fuld gang med optagelserne til deres nye motorshow på Amazon.

Det lader til at det nye motorshow som de tre tidligere “Top Gear”-værter har fået på Amazons streamingtjeneste Prime, åbner ballet med en duel imellem de bedste.

Seere på Top Gear var blevet lovet en duel imellem Ferrari LaFerrari, McLaren P1 og Porsche 918 Spyder … men det faldt til jorden med værternes exit.

Annonce:

Nu lader det til at de tre værter har fået aftalerne i hus med bilproducenterne så denne særlige dyst endelig kan gennemføres.

Billedet som Jeremy Clarkson har lagt ud på Twitter viser de tre biler på racerbanen Algarve International Circuit som ligger i Portimao, Portugal.

Det nye motorshow har ikke officielt fået et navn endnu, men det dukker op på streamingtjenesten Amazon Prime til næste år.

Amazon har lovet at i de lande hvor Amazon Prime ikke er tilgængelig, der kan programmet sælges til visning på tv-stationer istedet.

 

Clarkson på Twitter:

 

Annonce:
Forrige artikelYouSee vil tilbyde download af film og tv-programmer
Næste artikelVirtual reality til Samsung Galaxy S6 m.fl.
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.