Forside Indhold og distribution Biograf

Europas første luksusbiograf åbner i Danmark

-
BIG Bio Herlev
BIG Bio Herlev

Nyt indkøbscenter får luksusbiograf i verdensklasse, med elektrisk styrede biografstole i læder.

Hvis du trænger til at slappe af med en god film, så behøver det ikke være hjemme på sofaen. Ny luksusbiograf giver dig elektrisk styrede læderstole. Det skriver Berlingske Business.

Det kan opleves i hovedstadens nye indkøbscenter BIG i Herlev. Her åbner Big Bio 5 biografsale hvor samtlige 555 pladser er disse luksussæder i ægte læder individuelt styret.

Annonce:

Selvom luksusbiografen er den første af sin art i Europa, så har de valgt at holde billetpriserne på normalt niveau. Istedet satser de på at luksussæderne lokker flere i biografen.

“I USA har flere biografer udelukkende luksussæder, men det er nyt i Europa. Vi har besluttet at installere luksussæde på alle pladser, og det betyder, at vi har færre stole”, fortæller medejer Henrik Obel til Berlingske Business, og fortsætter:

“Vi sælger billetterne til normal pris, men tror, at vi kan få en højere belægning på grund af den højere standard – så har det vist sig at gå i USA”.

Lyden bliver også for de kræsne, nemlig Dolby Atmos.

 

BIG Bio Herlev. Foto: Big Bio
Sådan er alle 5 sale i BIG Bio indrettet. Foto: Big Bio

 

Tilgængelighed

Big Bio i Herlev åbner fredag d. 30. oktober med danmarkspremiere på Bond-filmen Spectre.

Find vej.

 

Annonce:
Forrige artikelBose klar med næste generation multirum
Næste artikelHer er YouTubes nye abonnementstjeneste
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.