Forside Nyheder

Google dropper Chrome OS – satser på Android

-

chromeosripFor nogle var det en gudsbenådet gave, for andre et uforståeligt tids- og pengespild.

Men hvad end, man syntes om det, så er det ny slut med Chrome OS. Google dropper nu enhver satsning på styresystemet, der primært var baseret på skyen. Det skriver Wall Street Journal.

Annonce:

For mange var det netop Chrome OS’ afhængighed af cloud-baserede tjenester, der gjorde det til et uattraktivt alternativ. Selv med en LTE-forbindelse ombord i en Chromebook var det problematisk ikke at kunne lagre ret meget lokalt.

Omvendt var ChromeOS utrolig billig, hvilket gjorde Chromebooks og Chrome OS populære hos studerende og andre, der havde brug for noget, der mindede om en tynd klient snarere end en fuldblods laptop.

Men det lader ikke til, at Google kunne få nok luft under Chrome OS’ vinger. Der var allerede indikationer af, at Google ville sammensmelte Chrome OS og Android på et tidspunkt, men nu er beslutningen blevet en anden. Google vil i stedet satse 100% på Android som styresystem.

Der bliver slukket for Chrome OS-knappen i 2017.

 

 

 

Annonce:
Forrige artikelPLEX: Nu er vi gratis på Android TV og andre Smart TV
Næste artikelBBC iPlayer kommer til Apple TV
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.