Forside Nyheder

Her er det første alt-i-ét VR-headset

-

aurovisorEn af ulemperne ved den første generation af forbruger-rettede Virtual Reality-headset er, at de ikke kan fungere alene.

Oculus Rift kommer til at kræve en computer eller en spilkonsol, og modeller som Samsungs GEAR VR-serie eller Googles Cardboard kræver, at man bruger sin smartphone som skærm.

Annonce:

Men i en tid, hvor en Android-smartphone kan købes for ingen penge, er der i princippet ingen grund til ikke bare at bygge sådan én ind i et VR-headset. På den måde får man et komplet, autonomt headset, der ikke behøver være forbundet til noget andet for at virke.

Det er præcis, hvad AuraVisor gerne vil opnå. Dette VR-headset er blevet lanceret som en crowdfunding-kampagne på Kickstarter. Projektet har allerede nået halvdelen af sit mål, og har stadig 29 dage tilbage at få hentet resten i.

Med den Android-baserede computer ombord, kan man hente apps direkte fra nettet og installere dem i AuraVisor. Der følger også en controller med, så det bliver lidt nemmere at navigere rundt inde i brillen.

Og skulle man have lyst til at bruge den ligesom en Oculus Rift, kan man koble den til en spilkonsol eller en computer via HDMI.

Hvis man bestiller nu, kan man få sin AuraVisor til april. Udsalgsprisen er 450 dollar, eller lige omkring 3000 kroner omregnet.

Annonce:
Forrige artikelSådan var Surface Mini
Næste artikelKøber stor servicepartner: Elgiganten klar til at reparere selv
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.