Forside Produkter Mobil

HTC laver iPhone-klon

-

htciphone1Der er mange meninger om iPhone 6/6S-designet. Nogle iPhone-fans elsker det, andre kunne bedre lide det gamle, mere kantede design.

Men der er åbenbart nok, der kan lide designet, til at HTC har besluttet sig for at efterligne det. Selvom HTC var først med at bygge antennerne ind i et unibody-design, har de alligevel valgt at gøre præcis som Apple på en kommende smartphone.

Annonce:

HTC One A9, også kaldet Aero, ligner til forveksling 6/6S-designet, med de afrundede kanter og især med de to antennebånd, der går rundt om ryggen for oven og for neden. Kameraet stikker ud fra kroppen, men sidder dog i midten i stedet for til den ene side.

Selv bunden minder lidt om den måde, de to sidste generationer af iPhones er skruet sammen på. Der er naturligvis ikke nogen Home-knap på samme måde som på iPhone, men der sidder dog en fingeraftrykslæser på fronten samme sted, lige under HTC-logoet.

Det er @OnLeaks, der har lækket billederne på Twitter. Billederne er af en butiks-dummy, der skal sælges i det amerikanske teleselskab AT&Ts butikker. Når vi ved noget om dansk pris og lancering, kan du læse det her.

htciphone4 htciphone3 htciphone2

Annonce:
Forrige artikelEr det her OnePlus’ nye mini-smartphone?
Næste artikelSmartphone med reklame på er billigere
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.