Forside Nyheder

Huawei hyrer kreativ chef fra Apple

-

brodyNej, der er ikke tale om Jony Ive.

Huawei har derimod ansat Abigail Brody (bill.), der tidligere har været kreativ direktør hos Apple. Hun skal varetage designet af firmaets brugerflader, det der i fagsproget hedder UX, User Experience.

Annonce:

Det betyder dog ikke, at Brody er nødt til at rykke til Kina. Nej, Huawei starter i stedet et designfirma i USA, formentlig i Silicon Valley, hvor Brody allerede har tilbragt det meste af sin karriere. Efter hun forlod Apple i 2011, har hun arbejdet for PayPal og eBay. Det skriver CNBC.

Brody spillede en afgørende rolle i designet af iPhone, og i over ti år var hun med til at beslutte, hvordan OSX og Apples professionelle programmer som f.eks. Final Cut Pro skulle se ud.

Huaweis nye designstrategi kan ses som en indrømmelse af, at kineserne muligvis laver god hardware, men når det gælder om at være kreativ og designe noget sexet og lækkert, er det stadig vestlige designere, der har førertrøjen på.

Huawei er i øvrigt p.t. Kinas største smartphoneproducent. I tredje kvartal i år vippede de Xiaomi af pinden.

Annonce:
Forrige artikelRoamingafgifter forsvinder i EU
Næste artikelSpotify begrænser pirateri, men kunstnerne tjener stadig mindre
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.