Forside Baggrund

Kamera blindtest: Android-brugere valgte iPhone

-
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com

Vi er nok alle forudindtaget i vore valg, men hvis nu vi ikke aner hvad vi peger på af smartphone?

Foretrækker du én producents mærke frem for et andet, eller ét operativsystem frem for et andet, så er du ikke alene.

Vores valg af elektronik styres af en skøn blanding af egne erfaringer, hvilke mærker vi sympatiserer med, venner og kollegers anbefalinger samt hvad vi læser på nettet oma.

Annonce:

Men hvad hvis vi skal vælge helt uden påvirkning, bare skal pege på det som vi nu foretrækker og intet andet?

Android Authority satte sig for at lave en blindtest af smartphone-kameraer og lade brugerne bedømme billederne. Det blev ikke afsløret hvilke smartphones der deltog i testen, læserne skulle alene give hvert billede karakter og pege på det som de bedst kunne lide.

Hvad deltagerne i blindtesten ikke vidste, var at det ikke kun handlede om Android-telefoner, som ellers ville være naturligt for et Android-medie. Nej, de hande også sneget en iPhone 6s med ind i sammenligningen.

 

Resultatet

Image5

Apple iPhone 6s (Phone C) var oppe imod de efterårets øvrige nyheder på mobilscenen: Sony Xperia Z5 (Phone A), Samsung Galaxy Note 5 (Phone D) og LG G4 (Phone B).

Resultatet blev at Android-brugerne foretrak kameraet i Apple iPhone 6s tæt forfulgt af Samsung Galaxy Note 5, mens Sony Xperia Z5 endte på 3.pladsen og LG G4 scorede dårligst af de fire.

Tjek billeder og resultat på Android Authority.

 

Annonce:
Forrige artikel3D lyd: Standard for TV-transmission klar
Næste artikelSamsung præsenterer bøjelige batterier
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.