Forside Nyheder

King Kong møder Godzilla i 2020

-

godzillakong

Det lyder måske som en monsterfilm-fans største drøm… eller værste mareridt.

Men den er god nok: Warner Bros. har sammen med Legendary Pictures bekræftet, at der i 2020 kommer en film, der foreløbig hedder ’Godzilla vs. Kong’, og som titlen antyder, er der dømt monster-mashup i stor stil.

Hvis det virker som om, det sker en smule ud af det blå, og at fem år er langt væk, så fortvivl ikke. To film vil lede op til sammenstødet mellem de to giganter, nemlig ’Kong: Skull Island’ i 2017 og ’Godzilla 2’ i 2018, som er en opfølger på 2014-udgaven af ’Godzilla’.

Fans af japanske monsterfilm, og især dem fra Toho, vil sikkert glæde sig over, at pressemeddelelsen fra de to filmstudier nævner, at Ghidorah, Mothra, og Rodan måske også vil gæsteoptræde.

Annonce