Forside Nyheder

Kortkampen skærpes: Gratis trafik på Krak

-

Image16

Nu kan du få dine trafikmeldinger på Kraks kort. Helt gratis og opdateret hvert 3. minut.

Før internettet vandt frem og GPS’erne tog over, der var Krak førende leverandør af kort til danskerne. Dette i form af detaljerede kortbøger over landet.

Annonce:

I dag er Krak-kortene også en service på nettet som mange danskere bruger til opslag og planlægning, og nu bliver de endnu bedre.

Nu har Krak nemlig gjort mange flere trafikinformationer frit tilgængelige på kortene.

”Rigtig mange af vores 2 millioner brugere anvender Krak til kortopslag og planlægning af kørsel. Derfor er det naturligt for os at supplere vores lokale søgning med helt aktuelle lokale informationer om trafikforholdene, så vores kort bliver endnu mere brugbare for de danske bilister”, fortæller adm. direktør Allan Jakobsen fra Eniro Danmark der står bag Krak kort og søgetjeneste.

 

Vejarbejde og trafiktæthed

På kortene på Krak.dk er der mulighed for at klikke to nye lag informationer på kortet:

  • Trafikmeldinger, der viser Vejdirektoratets meldinger om ulykker og vejarbejde. Meldingerne angives med ikoner på kortet, og ved klik på ikonerne får man yderligere detaljer om trafikmeldingen, og hvor længe den forventes at være aktuel.
  • Livetrafik, der angiver den aktuelle trafikale belastning på vejene med en farveskala fra grøn (frit flydende trafik) til rød (tæt trafik med risiko for forsinkelse).

Oplysningerne om livetrafik leveres af TomTom.

Trafikinformationerne bliver gennemsnitligt opdateret hvert 3. minut. Informationerne om livetrafik kan også klikkes frem på Kraks smartphone-app.

Bemærk dog at lokale kommunale vejarbejder ikke listes på kortene.

 

Annonce:
Forrige artikelKanalændringer på Viasats filmpakke
Næste artikelBlockbuster klar med download af film
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.