Forside Nyheder

Loewe klar med både 75 og 85 tommer TV

-
Loewe reference TV
Loewe Reference TV

Loewe er klar med både 75 og 85 tommer Ultra HD, så deres Reference serie nu kommer i 55, 75 og 85 tommer. Men du skal af med 160.000 kr. hvis du vil have et af de store.

Loewe er klar med to nye store modeller i deres Reference serie, og har samtidigt opdateret lyden i deres TV. TV’et har 2 x 60 Watt musikeffekt, og lyden kan ifølge Loewe selv konkurrere med de fleste soundbars.

Annonce:

Loewe Reference er også kompatibelt med et surround system. TV´ets integrerede 5.1 AV multichannel decoder understøtter Dolby Digital og DTS, og digital audio link interfacet gør det muligt at forbinde et Loewe home cinema system fra 2.1 til 5.1. TV´et fungerer som centerhøjttaler, og sammen med ekstra Loewe Reference ID højttalere fremstår hele systemet som et avanceret 5.1 system.

Du kan se video i op til 4K / Ultra HD fra både USB enheder, hjemmenetværket og internettet. Og med HDMI 2.0 med HDCP 2.2 og HEVC, kan man afvikle 4K fra andre platforme. Loewe Reference har desuden integreret 3D, der dog kræver særlige 3D briller, som kan købes seperat.

Loewe har også opdateret deres Smart TV platform og deres apps til Android og iOS gør at du let kan sætte TV’et til at optage dine yndlingsudsendelse uanset hvor du er i verden. TV’et har 1TB harddisk indbygget, så du kan optage masser af udsendelser.

Harddiskoptageren fungerer desuden som videoserver, der kan tilgås fra andre Loewe TV på hjemmenetværket (DR+ Streaming). Desuden gør harddisken det muligt at sætte programmer på pause, og starte dem igen i et andet rum, på et andet TV (DR+ Follow-Me), så programmet følger seeren.

Bluetooth audio streaming

Loewe Reference giver også mulighed for at streame musik. Med det integrerede Bluetooth modul kan du nemt streame din favoritmusik direkte fra smartphone eller tablet og lytte til den på TV´ets lydsystem. Det gælder både MP3 filer, men også musik fra musik-streaming tjenester på smartphones og tablets.

 

Pris og levering

Loewe Reference UHD fås i fire farvevarianter: Alu Silver, Alu Black, White og Dark Gold.

Loewe Reference UHD fås i tre skærmstørrelser:

  • Loewe Reference UHD 55″. Vejledende udsalgspris fra kr. 41.999,-
  • Loewe Reference UHD 75″. Vejledende udsalgspris fra kr. 99.999,- (leveres fra december 2015)
  • Loewe Reference UHD 85″. Vejledende udsalgspris fra kr. 159.999,- (leveres fra november 2015)
Annonce:
Forrige artikelTDC hæver prisen på mobil-abonnementer
Næste artikelSpotify understøtter nu Chromecast
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.