Forside Produkter Connected Home

Philips klar med prisbillig lysdæmpning i HUE serien

-
Philips Hue Wireless Dimming
Philips Hue Wireless Dimming

Philips kalder deres nye satsning Hue Wireless Dimming, og handler ikke om farver og temaer, men om en prisbillig trådløs lysdæmper og tilsvarende pærer.

Indtil nu har det været en både dyr og besværlig fornøjelse at installere trådløs lysdæmpning, men nu er Philips klar med et nyt Hue Wireless Dimming Kit, som helt enkelt består af en fjernbetjening og en LED-pære, og som gør det let, billigt og fremfor alt installationsfrit at dæmpe belysningen i rum.

Annonce:

 

Philips Hue Wireless Dimming
Philips Hue Wireless Dimming

Kan også styres via app.

Der findes et startkit som kommer med en Hue White pære og en trådløs fjernbetjening (kontakt) som kan monteres på væggen, men man kan også styre sin pærer via den kendte HUE app på smartphone og tablet.

Philips Hue Wireless Dimming
Philips Hue Wireless Dimming

Pris og levering

Hue Wireless Dimming Kit forhandles hos Elsalg, Silvan, Lysmesteren, Lampeguru.dk og Fona. Vejledende udsalgspris 299 DKK for et starter kit. En løs Hue White Pære koster 149,-. Starter kit’et inkluderer en fjernbetjening og en Hue pære. Alt, hvad man behøver, for at komme i gang.

Annonce:
Forrige artikelSony klar med bluetooth fjernbetjening til PS4
Næste artikelHUSK: Du kan købe OnePlus 2 uden invite i dag
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.