Forside Nyheder

Sådan var Surface Mini

-

surface2Microsofts mini-udgave af Surface nåede aldrig ud til offentligheden.

Lige efter Satya Nadella trådte til, blev den trukket tilbage. Den skulle have været lanceret sammen med Surface Pro 3, men det skete altså ikke. Og indtil nu har Microsoft ikke ville bekræfte eksistensen af den.

Annonce:

Men nu har Microsofts VP for Surface-produkterne, Panos Panay alligevel løftet lidt af sløret. Til Wired bekræfter han ikke bare eksistensen af den lille tablet, men også, at han var ret forelsket i den. Det sker i et større interview om Surface Book, Microsofts såkaldt ultimative laptop.

Panay sammenligner Surface Mini med en klassisk, læderindbundet kalender i A5-størrelse og fortæller om, hvordan han kunne vågne op midt om natten med en idé, og skrive den ned på skærmen, akkurat som han ville gøre i en papirkalender før i tiden. Nu kunne han bare sende noterne til sig selv på email, så de var klar i hans indbakke, når han kom på kontoret.

Desværre får vi formentlig aldrig mulighed for at købe Surface Mini, i hvert fald ikke i den første version, uanset hvor lækker den end måtte have været.

Annonce:
Forrige artikelGiv katten egen mobil med sporing
Næste artikelHer er det første alt-i-ét VR-headset
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.