Forside Nyheder

Spotify understøtter nu Chromecast

-

spotify-tips-640x0Et af løfterne ved Googles store pressemøde for et par uger siden, var at Spotify nu endelig kommer officielt til Chromecast.

Det skulle ske i forbindelse med lanceringen af den nye Chromecast. Og sørme, om ikke det blev tilfældet – selvom det tog et par uger.

Annonce:

Den nye Spotify-app, version 4.1, er netop blevet sluppet fri til både iOS og Android, og med den følger muligheden for at caste sine Spotify-streams direkte til Googles lille HDMI-nøgle.

Indtil videre er det dog kun den nyeste Chromecast, der er understøttet. Det betyder dog ikke, at den gamle model ikke bliver understøttet, det kommer blot i en senere version af appen, som Spotify på deres hjemmeside lover vil blive rullet ud ”snart”.

Med den nye Android-app følger i øvrigt også understøttelse for 2016-udgaven af BMW 7-serien, hvor man vil kunne afspille Spotify-streams direkte gennem det indbyggede underholdningssystem. Man skal dog ikke fortvivle, hvis man ikke har økonomi til at købe sådan en bil. De nyeste modeller af alle BMW/Minis biler skulle blive understøttet i en kommende version af appen.

Annonce:
Forrige artikelLoewe klar med både 75 og 85 tommer TV
Næste artikelFørste smugkig på anden sæson af ’Daredevil’
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.