Forside Nyheder

Større opdatering: Plex Media Player til PC

-
Plex Media Player - Filtre
Plex Media Player – Filtre

Plex streaming-software til PC har fået en større overhaling på udseende og features. Blandt nyhederne er 4K afspilning.

Plex Media Player til PC er en ny udgave af Plex streaming-software. Softwaren her er en større opdatering Plex på PC, bygget op fra grunden.

Den erstatter den tidligere afspiller-software kaldet Plex Home Teater og byder på flere nyheder i forhold til forgængeren. Hvor det tidligere player var baseret på XMBC/Kodi, så har Plex i den nye software skiftet til open-source MPV.

Annonce:

Blandt nyhederne er understøttelse af 4K afspilning og en højkvalitets MPV-motor for afspilning. Det er understøttelse for multikanals musik og en native Raspberry Pi 2 port med mus.

Den nye applikation lægger sig designmæssigt op af det vi tidligere har set indenfor Plex-afspillere til Xbox, PlayStation og Smart TV.

Men træerne vokser ikke ind i himlen. I forhold til Plex Home Teater så mangler den nye Plex Media Player endnu understøttelse af ting som søgning, video playlister og synkronisering med Dropbox. Det er noget Plex fortsat arbejder på.

Plex Media Player er dog klar til at afspille musik, video og billeder fra lokal computer eller netværksdrev via Wi-Fi til en anden enhed.

Find Plex Media Player til download hos Plex.

 

Plex Media Player - Film afspilning
Plex Media Player – Film afspilning
Plex Media Player - Musik
Plex Media Player – Musik
Plex Media Player - Shows
Plex Media Player – Shows
Plex Media Player - Billeder
Plex Media Player – Billeder
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.