Forside Nyheder

TV3-ejer sikrer sig flere fodboldrettigheder

-
MTG's har sikret sig rettighederne til fodbold
MTG’s har sikret sig rettighederne til fodbold

Selskabet bag TV3 MTG har købt TV-rettighederne til den bedste spanske, italienske og franske fodboldliga.

Efter at have hængt i luften i de seneste måneder, er det nu afgjort, at hvis du skal se spansk La Liga, italiensk Serie A eller fransk Ligue 1, så skal du se det på en af de kanaler som MTG ejer. Det bekræfter de i en pressemeddelse.

Annonce:

Rettighederne dækker Danmark, Sverige, Norge og Finland og gælder de næste to sæsoner.

‘Vi er selvsagt stolte over, at vi nu kan føje yderligere en massiv mængde af topfodbold til vores i forvejen store rettighedsportefølje. På vores kanaler og på Viaplay har vi nu adgang til det bedste fra Danmark og fra Champions League, samt uge efter uge til Messi, Ronaldo, Pogba, Rooney, Aguero, Ibrahimovic og alle de andre verdensstjerner fra England, Spanien, Italien og Frankrig. Med købet af de seneste rettigheder og alt vores øvrige topsport som NFL, Formel 1, Champions League-håndbold og meget meget mere, manifesterer vi os som Danmarks førende sportsbroadcaster. Vi har ganske simpelt masser af topsport, og vi vil nu nøje overveje, hvordan vi præcist vil udnytte La Liga og Serie A rettighederne i Danmark, herunder om der skal sælges dele af rettighederne’, siger MTG Danmarks administrerende direktør Kim Poder, og lover, at der allerede i den kommende weekend vil være masser af La Liga- og Serie A-fodbold både på TV-skærmen og på Viaplay.

Med de nye rettigheder har MTG retten til at vise UEFA Champions League i Sverige, Danmark, Norge og Finland til og med 2018 · Engelsk Premier League i Sverige, Danmark og Finland til og med 2019 · Spansk La Liga i Sverige, Danmark, Norge og Finland til og med 2018 · Italiensk Serie A i Sverige Danmark, Norge og Finland til og med 2018 · Fransk Ligue 1 i Danmark og Norgetil og med 2018, samt i Sverige och Finland fra 2016 til 2018. · Dansk Superliga i Danmark til og med 2021.

Kilde: Pressemeddelse fra MTG 

Annonce:
Forrige artikelNu understøtter Facebook 3D Touch
Næste artikelBedre smart-ur: LG Watch Urbane 2. gen på vej
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.