Forside Indhold og distribution Film

YouSee opdaterer på web og teaser ny tv-boks

-
Foto: recordere.dk
Foto: recordere.dk

YouSee er klar med et helt nyt website til tv, film og musik – inspireret af apps.

Sidste år kom app’en YouSee Tv & Film, der samler al underholdning fra YouSee ét sted med bl.a. stort tv-arkiv samt adgang til film og serier for både børn og voksne.

Den app blev populær og er downloaded mere end 1 mio. gange. Nu er tiden så kommet til at give web-brugere af YouSee samme oplevelse.

Annonce:

”Vi ved, at brugervenlighed spiller en afgørende rolle for, hvor meget vores tjenester bliver brugt. Det er ikke nok at have Danmarks største udbud af indhold, hvis ikke vi serverer det på en let tilgængelig måde. Vi skal tage vores kunder i hånden og gøre det til en god oplevelse at bruge vores tjenester, for så kommer de igen”, fortæller René Brøchner, direktør for YouSee, og fortsætter:

”Vi har valgt at tage udgangspunkt i det univers, brugerne allerede kender fra vores apps. Derved skaber vi genkendelighed og en ensartet oplevelse, uanset om du logger ind på din mobil, tablet eller pc”.

 

YouSee web YouSee web YouSee web

 

Ny tv-boks bliver næste skridt

Han teaser samtidig for deres nye YouSee tv-boks der i det nye år vil fuldende “transformationen” af underholdningsuniverset.

”Vi har opbygget Danmarks største underholdningsunivers og mangler nu bare vores nye tv-boks for at gøre oplevelsen komplet. For selvom vi ser en markant stigning i streaming på mobil og tablet, er en god film nu bedst på den store skærm”, fortæller René Brøchner og fortsætter:

“Dén opgave bliver boksens vigtigste mission – den skal levere den fulde on demand-tv-løsning, hvor du selv bestemmer, hvad du vil se hvornår.”

 

YouSee web YouSee web YouSee web YouSee web

Fakta

Det er ikke kun på overfladen, at det nye website har hentet inspiration fra app-verdenen. Også i de lidt mere tekniske lag er der arbejdet med at skabe en app-lignende oplevelse:

Websitet har bl.a. et eventbaseret front end, som betyder, at siderne opdaterer sig selv, uden at brugerne skal refreshe. En vigtig detalje i et univers med tv hvor indholdet hele tiden skifter.

Websitet er bygget som en full scale single page app, hvor sitet indlæses som en app i browseren. Det giver hurtigere performance, end man kender det fra almindelige hjemmesider, og hvor skift mellem sider vises med animationer i stedet for spindere eller sideindlæsninger.

Annonce:
Forrige artikelNy gratis dansk film-streaming åbner torsdag
Næste artikel’Dragon’s Lair’ kan ende på filmlærredet
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.