Forside Nyheder

YouTube klar med originalt indhold og abonnement

-

youtubePå onsdag kan det være, at YouTube kommer på banen med noget, der for dem er banebrydende.

Den Google-ejede videotjeneste har indkaldt pressen til en event i Los Angeles på onsdag, hvor de angiveligt vil vise noget nyt frem, der vedrører deres kommende abonnements-tjeneste.

Annonce:

Ifølge Recode vil YouTube vise originalt indhold frem, som de selv finansierer. Altså en slags svar på Netflix’ og Amazons originale indhold.

Derudover skriver Wall Street Journal, at YouTube har indgået aftaler med nogle af de store tv-spillere om at få lov til at tilbyde tv-shows fra sidstnævnte under et abonnement, der vil koste de sædvanlige 10 dollar om måneden.

Angiveligt vred YouTube armen om på disse tv-selskaber og truede med at smide dem ud af selv den gratis version af YouTube.

Vi har tidligere hørt, at denne tjeneste ville blive lanceret i denne måned, så det kunne godt være på onsdag. Hvad YouTubes originale indhold kommer til at blive, ved vi ikke, men YouTube har tidligere indikeret, at de har finansieret folk, der allerede laver indhold til YouTube. Det kunne godt være noget med en masse musik og comedy.

 

Annonce:
Forrige artikelNu kan du tale med dit Pebble Time-ur
Næste artikelLG: Hjælp os med at vippe Sonos af pinden
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.