Forside Nyheder

Adele dropper streamingtjenester med sit nye album

-

adele25Den ultrapopulære sangerinde Adele har startet en fin tradition med at opkalde sine albums efter sin alder, når pladen produceres.

Så vi er gået fra ’19’ over ’21’ og nu kommer så ’25’, der lander i dag.

Annonce:

Men ikke på Spotify. Og heller ikke på Apple Music.

Det skrev The New York Times torsdag. Siden har Spotify som en af de streamingtjenester, der bliver forbigået, ladet flere medier vide, at Adeles nye album i hvert fald ikke kan høres der for nuværende.

Til Engadget siger en talsperson, at ”Vi elsker og respekterer Adele, ligesom hendes 24 millioner fans på Spotify gør. Vi håber, at hun meget snart vil give disse fans mulighed for at nyde ’25’ side om side med ’19’ og ’21’.

I skrivende stund ved vi ikke, om ’25’ er at finde på streamingtjenester overhovedet, eller kun som download og fysisk medie. Hvis nogle af Recordere-læserne finder albummet på en streamingtjeneste, så giv lyd i kommentarsporet.

Annonce:
Forrige artikelLG vil også have en betalingstjeneste
Næste artikelTelia Sense er SmartCar til alle
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.