Forside Nyheder

Den nye Sennheiser Orpheus er møgdyr

-

orpheusNår det gælder hovedtelefoner, bliver det næppe mere luksuriøst end Sennheisers Orpheus-model.

Orpheus HE90s grunddesign blev vist frem for første gang for omkring 25 år siden, og når man laver et sæt hovedtelefoner, der koster på den anden side af 100.000 kroner, bliver der ikke produktudviklet særlig hurtigt på det. Med de få eksemplarer, man kan sælge om året, er der ikke ret meget grund til hele tiden at lancere opdateringer.

Annonce:

Men nu er der alligevel kommet en ny udgave, som det har taget 10 år at udvikle. Og den er pebret.

Den nye version af Orpheus bygger videre på det elektrostatiske design fra originalen, og har også sin egen rørforstærker som sidstnævnte. Den nye rørforstærker har dog motorer indbygget, der gør at rørene og knapperne først bliver synlige, når den tændes.

Selve hovedtelefonen er lavet i oxygen-frit kobber og højkvalitets-læder, og for at undgå så meget kabelstøj som muligt, sidder noget af forstærkerkraften i selve hovedtelefon-dåserne.

Dertil kommer otte DAC’er, der til sammen kan levere musik i en samplingfrekvens på – hold fast – 384 KHz. Så gælder det om at have kildematerialet i orden.

Prisen? Den ligger såmænd blot på omkring 50.000 dollar, eller cirka 335.000 kroner omregnet – før danske skatter og afgifter.

Annonce:
Forrige artikelTidal er klar med eksklusive TV-serier
Næste artikelCreative Woof 3 Bluetooth/USB højttaler
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.