Forside Nyheder

Dybvad-show live streames på TV 2 Play

-
Tobias Dybvad. Foto: Mew
Tobias Dybvad. Foto: Mew

TV 2 PLAY streamer onemanshowet “Er det ikke dig fra Dybvad?” direkte fra Bremen Teater lørdag d. 14. november.

Tobias Dybvad har i mere end 11 år været en anerkendt spiller på den danske standup-scene. Og selvom han hele tiden har haft en trofast fanskare og løbende har modtaget flotte anmeldelser for sit komiske talent, var det som vært for tv-successen ‘Dybvaaaaad’ på TV 2 ZULU, at hans evner som komiker for alvor kom frem i rampelyset.

Hele året har Tobias Dybvad turneret med sit onemanshow ‘Er det ikke dig fra Dybvad?’.

Den allersidste forestilling finder sted d. 14. november på Bremen Teater, og showet kan følges live-streamet på TV 2 PLAY.

“Det at sende live er en helt klassisk tv-disciplin fra den gamle verden. Vi har kæmpe succes på TV 2 PLAY for tiden, og vi prøver hele tiden nye tiltag. Nu forener vi så den gamle tv-virkelighed med vores nye platform, når vi transmitterer Tobias Dybvads standupshow live på TV 2 PLAY”, fortæller Sune Roland, som er kanalchef for TV 2 ZULU og TV 2 PLAY.

 

Tid og sted

Live stream kan følges på TV 2 PLAY lørdag d. 14. november fra kl. 21.20.

Efter den direkte udsendelse vil showet også kunne ses on demand.

 

Annonce