Forside Indhold og distribution Musik

Facebook putter musik-previews i nyheds-feedet

-

fbmusicstoriesHvis du er typen, der bliver inspireret af andre folks musik-posts på sociale medier, har du lige fået en gave.

De bedste musikanbefalinger kommer som bekendt fra ens venner og ligesindede, og derfor er der nok mange, der er glade for, når vennerne f.eks. poster på Facebook, hvad de lytter til (lige så mange er sikkert bare irriterede over det).

Annonce:

Facebook giver nu en hjælpende hånd til folk, der opdager ny musik på denne måde. Hvis en ven deler noget musik, vedkommende lytter til på Facebook, vil man fremover kunne få et 30-sekunders preview af musikken direkte i sit nyheds-feed.

Tidligere har man blot fået titel og kunstner at vide, med et link til den tjeneste, musikken var delt fra. Men var man ikke selv bruger af netop den tjeneste, kunne man ikke lytte.

De nye, såkaldte ’Music Stories’ har til gengæld et link til Apple Music eller Spotify, som også er kilderne til de 30-sekunders klip, og man kan så vælge at lytte til musikken der, eller i Apple Musics tilfælde, købe den på iTunes.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.