Forside Indhold og distribution Film

Lucky americans: Streaming i Dolby Vision HDR og Dolby Atmos

-

Dolby Atmos

Den amerikanske filmstreaming Vudu er klar med film i Dolby Vision HDR og Dolby Atmos lyd.

Walmarts streamingtjeneste Vudu, der leverer underholdning til det amerikanske publikum, er gået skridtet videre. Det skriver Twice.

Annonce:

De har lige lanceret streaming af de første 21 Warner Brothers film streamet i 4K video, med Dolby Vision HDR og Dolby Atmos surround.

Lige nu er Vudu 4K streaming med Dolby-lækkerierne dog begrænset til Vizio Reference serie UHD TV. Et TV-mærke der kun sælges i USA, så glem DNS-tricks mv. for nuværende.

Udover de 21 film med “hele pakken” tilbydes også yderliger 6 film uden HDR men med Dolby Atmos surround lyd, der kan streames med en Roku 4 medieafspiller.

Netflix har tidligere annonceret at de er klar med streaming i 4K HDR i det nye år, men ikke om det også inkluderer 3D lydformater som Dolby Atmos eller DTS:X.

 

Vudus Dolby streaming

Titler med Dolby Vision og Atmos er blandt andet: “Mad Max: Fury Road,” “The Man from U.N.C.L.E.,” “The Gallows,” “San Andreas,” “American Sniper,” “Man of Steel,” “Jupiter Ascending,” “Edge of Tomorrow” og “Into the Storm.”

Titler uden Dolby Vision men med Atmos er blandt andet: “Vacation,” “Focus,” “Get Hard,” “Run All Night,” “The Lego Movie,” “The Great Gatsby,” “Sherlock Holmes,” “Sherlock Holmes: A Game of Shadows,” “The Hangover” trilogy og “Magic Mike XXL.”

 

Annonce:
Forrige artikelHegel HD30, highend streamer med DAC/preamp.
Næste artikelHiper erklærer dansk priskrig på bredbånd
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.