Forside Nyheder

Microbot-fingre automatiserer dit hjem

-

microbotÉn ting er al snakken om ’Internet of Things’. Noget andet er virkelighedens verden.

For hver Philips Hue-lampe findes der en gammeldags tænd-og-sluk-kontakt. Og det er en dyr fornøjelse at skulle skifte ALLE ens elektroniske dimser ud for at opnå total kontrol fra sin smartphone.

Det er så her, et nyt crowdfunding-initiativ fra Sydkorea kommer ind i billedet.

Annonce:

 

Image20

 

Microbot Push er en slags robotfingre, du kan sætte til at styre ting i dit hjem. Eller sagt på en anden måde – hvis du ikke selv har mulighed for at trykke på knappen på kaffemaskinen/brødristeren/ovnen/lyskontakten, kan du få en af disse små micro-robotter til at gøre det – trådløst via nettet eller din smartphone.

Vi har længe haft internet-forbundne enheder, der kunne tænde for strømmen på en enhed, men disse microbotter kan trykke på knapperne og dermed gøre ting, der er lidt mere avancerede end blot tænde og slukke for strømmen.

Crowdfunding-kampagne for de fjernstyrede, trådløse fingre går i gang 9. November, hvis du gerne vil være med. Du kan læse mere her. 

 

 

Annonce:
Forrige artikelFacebook på vej med separat nyheds-app
Næste artikelTomTom: Livstidskort med nye GPS’er
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.