Forside Detail

Power åbner i Odense lørdag

-
Foto: recordere.dk
Power ved gul indgang i Rosengårdcentret. Foto: recordere.dk

Elektronikkæden Power fortsætter butiksåbningerne, og snart åbner det 3. varehus i Odense.

Da elektronikkæden Power slog dørene op for den første butik i Glostrup i august måned der skabte det bogstaveligt talt trafikkaos på den københavnske vestegn. Mange ville have del i de gode åbningstilbud, og kunderne kom fra hele landet for at sidde i kø.

Her i begyndelsen af oktober kunne Power så tyvstarte i BIG-centret i Herlev, hvor butik nr. 2 åbnede tre uger før tid. Igen med lange køer foran butikkerne.

Annonce:

Nu gør Power så klar til den 3. butiksåbning, denne gang i Odense. Det åbner i en ny tilbygning der er etableret ved gul gade i Rosengårdcentret.

 

Åbner på lørdag kl. 07.00

Lørdag den 7. november kl. 7.00 åbner de op i Rosengårdscentret, og Odense er bevist valgt som næste by på Power-kortet.

“Odense og Fyn er et nøgleområde på vores vej mod at blive landsdækkende. Derfor har vi arbejdet ekstra hårdt for at åbne vores tredje varehus i netop Rosengårdscentret”, siger Jesper Boysen, der er administrerende direktør i Power til avisen Fyens stifttidende.

Odense var da også på listen over de byer hvor Power åbner først, inden de fortsætter ud i landet og i løbet af de næste år ender på en ca. 25 varehuse.

På den nederste video (skudt i august) der viser Power-direktør Jesper Boysen rundt og forklarer indretningen af butikkerne.

Power er konkurrent til butikker som Elgiganten og Bilka.

 

Foto: recordere.dk
Gigantisk Power-banner i Odense city. Foto: recordere.dk
Foto: recordere.dk
Udenfor Rosengårdcentret klares den sidste finish. Foto: recordere.dk

 

Video: Power-direktøren viser rundt i butikken i Glostrup før åbningen.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.