Forside Indhold og distribution Musik

Spotify lancerer koncertguide

-

spotifycincertsHvis der er nogen, der kender ens musiksmag, så er det serverne hos Spotify.

De registrerer som bekendt alt, hvad man foretager sig i app’en og på websiten, så tjenesten bedre kan guide dig, når du gerne vil opdage ny musik.

Nu gør Spotify brug af disse information på endnu en måde, der vil være til stor glæde for mange musikfans, der har overgivet sig til Spotify.

Nu vil Spotify nemlig også vise dig, når der er koncerter i nærheden, som du bør tjekke ud. Det sidste sker som en del af anbefalings-funktionen, så det er altså ikke bare bands, du allerede kender, som Spotify vil kaste efter dig. Og hvis du er på ferie eller på besøg i en ny by, kan du ændre din lokalitet, og så vil Spotify anbefale koncerter der, hvor du befinder dig.

’Concerts’-funktionen ruller lige nu ud til alle platforme, Spotify er på. Koncertdata’ene kommer fra tjenesten Songkick, der også ved, hvad der foregår på koncertstederne i Danmark. Så det burde også virke for danske Spotify-fans.

 

Annonce