Forside Nyheder

VR-headset i en iPhone-case

-

FigmentVREn af udfordringerne ved VR-headset er, at de ikke ligefrem er mobile.

Selv de VR-headset, der er lavet til smartphones, og dermed rent faktisk kan bruges uden en større computer eller spilkonsol, fylder en hel del i tasken.

Annonce:

Men det vil Figment VR lave om på. Og samtidig vil Figment VR gerne være med til at udvide sortimentet af VR-headsets lige over den prisklasse, hvor det ultrabillige Cardboard VR-headset fra Google ligger.

Idéen er, at VR-headsettet er foldbart og kan foldes ind i den case, du normalt har din iPhone i. Det sidste er dobbelt interessant, fordi man lige nu skal lede blandt mystiske bambus-producenter for at finde et VR-headset, der er decideret lavet til iPhone.

Af samme årsag er der endnu ikke ret meget VR-software til iOS. Googles Cardboard-headset og –apps fungerer dog med iPhones, og det benytter Figment sig af. Skaberne af Figment har været i dialog med både Google og Apple i mere end et år for at sikre sig, at kompatibilitet og design-æstetik er på plads.

Figment VR bliver markedsført som et Kickstarter-projekt, og hvis du gerne vil have fingre i det første VR-headset, du kan have i lommen, kan du klikke her.

 

 

Annonce:
Forrige artikelNy Google Glass-prototype har ikke noget glas
Næste artikelGameplay: Call of Duty: Black Ops III
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.