Forside Nyheder

Amazon giver adgang til Showtime og Starz

-

amazonstarzHvis man er en af de mange Recordere-læsere, der ser streamet video fra USA, og man benytter sig af Amazons videotjeneste, er der godt nyt.

Amazon er nemlig gået i partnerskab med to store kabel-kanaler om at tilbyde deres indhold via deres Prime Video-tjeneste.

Annonce:

Det handler om Showtime og Starz. Den første kan man allerede snyde sig til at købe fra Danmark, fordi Showtime er gået samme vej som HBO og tilbyder deres indhold uden at man nødvendigvis har et kabel-abonnement.

Men sådan er det ikke med Starz, der blandt andet står bag den fabelagtige pirat-serie ’Black Sails’ og den nye kult-serie ’Ash vs Evil Dead’. Det koster 9 dollar om måneden, men det er en måde at få adgang til indholdstjenester på, som ellers ikke er tilgængelig i Danmark.

Showtime og Starz er dog blot begyndelsen, hvis man skal tro Amazon. Idéen er at gøre Amazons video-tjeneste til en one-stop-shop for streaming af tv-indhold. Ud over de to kanaler kan man via det nye initiativ få adgang til udvalgt indhold fra en række andre indholdsudbydere, herunder A+E og AMC.

Annonce:
Forrige artikelApple batteripakke til iPhone 6 og 6s
Næste artikelHer er Fossils Android Wear-ur
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.