Forside Baggrund

Bilka indgik forlig i sag om tordenfluer i Samsung TV

-
Det var et Samsung 46H7005 der blev ramt af tordenfluer (her forstørret). Illustration: recordere.dk
Det var et Samsung 46H7005 der blev ramt af tordenfluer (her forstørret). Illustration: recordere.dk

En forbruger vandt over Bilka i sag om tordenfluer i et Samsung 46H7005 Smart TV.

Selvom Forbrugerklagenævnet tidligere har afgjort at det kan anses som en mangel ved et TV, hvis der kan komme tordenfluer ind bag frontglasset, så ville hverken Samsung eller forhandleren Bilka anerkende dette da Jan Poulsens TV fik samme “skade”.

Det var et TV af mærket Samsung UE46H7005 hvor de bittesmå fluer (kraftigt forstørret på illustrationen ovenfor) havde fundet vej ind bag frontglasset og nu udgjorde sorte “pixels” på skærmen.

Annonce:

Men trods den tidligere afgørelse ved Forbrugerklagenævnet, om at tordenfluer kan anses for en mangel da det kan anses som en fejl ved produktet at forseglingen imellem frontglas og display er utæt, så afviste Bilka reklamationen.

Den nye sag blev anmeldt til Forbrugerklagenævnet og nu har Bilka kastet håndklædet i ringen og valgt at indgå forlig. De lader handlen gå tilbage og refunderer hele købssummen.

Hele sagsforløbet kan læses i recordere.dk forum.

 

Annonce:
Forrige artikelSamsung dropper at sælge kameraer
Næste artikelDer streames mest på fiber internet
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.