Forside Nyheder

Cortana officielt ude til iOS og Android (i USA)

-

cortanaEfter måneders betatest er Microsofts virtuelle assistent Cortana nu endelig landet på iOS og Android.

Opdatering: Dog ikke i Danmark endnu.

Annonce:

Dermed er det ikke kun ejere af Windows Phone-modeller, der kan have assistenten med i lommen, eller brugere af Windows-pc’er, der kan spørge hende til råds.

Den kommende tid vil formentlig byde på en del sammenligninger mellem Siri, Google Now og Cortana, men Microsoft mener, at Cortana er dem overlegne på grund af dens evne til at lære brugerens vaner og kontekstualisering af brugerens kommunikation.

Ud over at komme til iOS og Android er Cortana også på vej til Cyanogen OS. Fremover vil den være indbygget i systemet, når man f.eks. køber en OnePlus-telefon med systemet ombord.

For de, der allerede har købt en OnePlus-telefon med Cyanogen, kommer Cortana ombord med en opdatering, der lander senere på måneden.

Android-brugere vil kunne bruge ’Hey Cortana’-kommandoen ligesom på Windows Phone, men denne er ikke tilgængelig på iOS.

På iOS er Cortana dog ikke kommet i den danske App Store, så man skal være kunde i den amerikanske App Store for at tale med hende.

Annonce:
Forrige artikelNy medieafspiller til Apple TV: Kodi-varianten MrMC
Næste artikelSpotify overvejer at droppe ligestilling imellem gratis og betalt
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.