Forside Produkter HiFi & Surround

Dynaudio køber firma bag 3D lyd

-

Image5

Dynaudio har købt det danske lydselskab AM3D, som specialiserer sig i algoritmer til lydgengivelse.

AM3D blev grundlagt i 2003 med fokus på at forbedre lydoplevelser ved hjælp af softwareløsninger, som løser en række komplekse problemer.

Annonce:

AM3Ds produkter inkluderer 3D lyd, softwarebaseret forbedring af basoplevelsen og en bred vifte af andre softwarealgoritmer til forbedring af lyden i applikationer inden for computerspil, biler og mobile lydkilder.

“Vi har erhvervet AM3D, da vi i GoerTek-gruppen (Dynaudios ejer, red) ser et stort potentiale i den type teknologi, som de arbejder med. AM3D har igennem længere tid udviklet software som er ‘game-changing’ i branchen, og vi mener, at denne teknologi i kombination med GoerTeks produkter vil sætte nye milepæle i branchen”, fortæller Lars Prisak, administrerende direktør i Dynaudio.

Som udgangspunkt vil AM3Ds udviklingsafdeling og medarbejdere fortsat have deres daglige gang i Aalborg, men være i tæt kontakt med Dynaudios hovedkontor i Skanderborg og GoerTeks europæiske udviklingscenter i København.

Ejerskiftet sker per 1. januar 2016.

 

Annonce:
Forrige artikelSamsung GALAXY S7 får ’3D Touch’
Næste artikelVIDEO: Her er Apple Music på Sonos
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.