Forside Nyheder

Glædelig jul fra recordere.dk

-
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com

I ønskes alle en glædelig jul fra hele recordere.dk teamet.

Nu sænker julefreden sig over de mange hjem, og julemusikken streamer ud fra de mange enheder der i dag kan høre streamingtjenester. Men inden julefreden sænker sig helt, vil vi gerne lige takke for endnu et godt år på recordere.dk

2015 blev året hvor recordere.dk endelig fik et nyt design på forside, nyheder, anmeldelser mv. Et nødvendigt skridt for at kunne udkomme på tværs af enheder, fra computer til smartphone.

Annonce:

Det tidligere design fra 2006, og ikke mindst motoren der lå bagved, var på flere måder blevet for småt og manglede fleksibilitet til de nye tider hvor op mod 50% af alle besøg kommer fra en mobil enhed (tablet eller smartphone).

For os har det været et stort projekt, som der fortsat arbejdes på både foran og bag facaden.

 

CES logo 2016

2. Januar flyver vi til CES i Las Vegas

Næste store opgave for os bliver dog CES-udstillingen i Las Vegas her i begyndelsen af januar. Det er årets toneangivende udstilling for forbrugerelektronik og den dækker vi traditionen tro intensivt on-site. De første nyheder er allerede begyndt at tikke ind, se dem i “seneste nyt” eller i det særlige CES tema.

På CES får vi et tidligt indblik i hvad 2016 bringer, og hvad de store fabrikanter gerne vil have at vi får hjem og stå i stuerne.

 

En stor tak til jer

En stor tak til jer alle for at skabe et aktivt samlingspunkt, med både forum og debatter i artiklerne. Det er det der gør recordere.dk til danmarks største commnunity for AV elektronik.

I ønskes allesammen en glædelig jul, og PS: Vi opdaterer også siderne i julen hvis der dukker interessante emner op.

De bedste hilsener
recordere.dk teamet

 

Annonce:
Forrige artikelThe Beatles klar på streaming juleaftensdag (opdateret)
Næste artikelSamsung Galaxy A9 præsenteret
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.