Forside Produkter Connected Home

Philips Hue integreres med Samsung, Logitech og Bosch

-

151127_BSH_Presse_Bosch_SH_Motiv_29_0019

Philips Hue er gået i samarbejde med Samsung, Logitech og Bosch om en mere avanceret styring af hjemmets lys.

Philips har netop offentliggjort helt nye Friends of Hue-samarbejder med Bosch, Logitech og Samsung SmartThings. Dermed kan produkter, applikationer og platforme fra de tre fabrikanter nemt integreres med Philips Hue, og det giver vildere lysoplevelser i hjemmet.

Annonce:

”Internet of Things” forbinder lys, termostater og andre funktioner i hjemmet, så de arbejder sammen, men det kræver en god integration mellem de forskellige enheder i hjemmet. Det er her at samarbejdet med Philips Hue kommer ind i billedet.

“Vi er meget glade for at lancere de nye samarbejder”, fortæller Sridhar Kumaraswamy, Business Leader Connected Home Systems hos Philips Lighting, og han fortsætter:

“Vi arbejder i forvejen sammen med Apple og Nest, og alle vores Friends of Hue-samarbejder styrker mulighederne for belysning i hjemmet. Ved at integrere vores belysning med nye ideer fra vores samarbejdspartnere, kan vi tage belysning i hjemmet til helt nye højder både nu og i fremtiden”.

 

151127_BSH_Presse_Bosch_SH_Motiv_19_0225_

 

Lyset tilpasser sig rutiner og uvante situationer

Gennem integrationen med Bosch og Nest kan lyset eksempelvis blinke gult, hvis røgalarmen går, og derefter blive rødt, så man kan navigere i et tilrøget rum.

Det kan også tænde, når man ikke er hjemme for at undgå indbrud, eller lyset kan dæmpes og give en afslappende atmosfære, mens temperaturen i rummet reguleres.

Hue kan også integreres med Logitechs Harmony-system. Dermed kan man med fjernbetjeningen styre lyset, så det understreger stemningen, når man vil se film eller fjernsyn.

SmartThings fra Samsung integrerer Philips Hue med sin såkaldte home-platform. Det giver Hue mulighed for at respondere på daglige rutiner ved at arbejde sammen med fx sensorer, låse, kameraer, termostater, højttalere og m.m.

Derudover er Hue kompatibelt med Apples stemmestyring, Siri, med Apple Watch og med resten af Apple’s homekit.

 

Annonce:
Forrige artikelTDC: Nu 400 Mbit på mobilnettet med 4G+
Næste artikelGoogles filmtjeneste får HD-streaming og Airplay
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.