Forside Nyheder

Samsung dropper at sælge kameraer

-

Samsung-EK-GC100-header_originalDer sker ting og sager og en del stramninger i Samsungs forbrugerelektronik-division for tiden.

Ud over et farvel til JK Shin, så har firmaet nu taget en lokal beslutning, der kan være en profeti for, hvad der skal ske på et større plan senere.

Annonce:

Det handler om det britiske marked, hvor Samsung nu helt dropper at sælge kameraer og videokameraer. Samsung har allerede droppet at sælge bærbare computere i hele Europa.

Samsung har ellers i flere år forsøgt at få fodfæste på kameramarkedet med alternativer til Sonys, Canons og Panasonics consumer- og prosumer-kameraer, ofte i en prisklasse, hvor de andre ikke kunne være med.

Det har også resulteret i sjove hybrider, hvor en GALAXY-telefon blev udstyret med et kompaktkamera-objektiv, og hvor et DSLR-kamera havde en fuld GALAXY-telefon ombord.

Samsungs farvel til kameraer på det britiske marked skyldes ifølge en udtalelse til TechRadar ”fortsat fald” i salget.

Der er endnu ikke nyt om, hvorvidt resten af Europa også mister muligheden for at købe Samsung-produkter i de to kategorier.

Annonce:
Forrige artikelSådan ser Netflix ud i HoloLens
Næste artikelBilka indgik forlig i sag om tordenfluer i Samsung TV
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.