Forside Nyheder

Sony viste PlayStation VR-spil frem

-

acecombatHenover weekenden har der været PlayStation Experience-konference i San Francisco.

Normalt gemmer Sony ligesom konkurrenterne de helt store annonceringer til spilmessen E3, men der blev alligevel løftet en del på sløret i forbindelse med PlayStation VR. Det er den Virtual Reality-brille, der tidligere var kendt som Project Morpheus.

Annonce:

Det har blandt andet resulteret i traileren, du kan se nedenfor, hvor man får en hel række spil introduceret. Nogle af dem ser ret specielle ud, blandt andet er der et spil, der hedder ’Headmaster’, hvor det åbenbart går ud på at lave hovedstød efter hovedstød med en fodbold.

Lidt mere action-agtigt er Ace Combat 7, der med VR ser ud til at kunne blive en rigtig spændende oplevelse. Spillet har også sin egen trailer, som du også kan se herunder.

Et lidt aparte spil, der angiveligt også skulle være på vej, hedder ’Job Simulator: The 2050 Archives’. Der er tale om en simulation af, hvordan det var at være kontorarbejder i 90’erne – men set fra år 2050.

PlayStation VR kommer ud til næste år, men der er ikke sat dato på, ej heller for lancering af spillene.

 

 

 

Annonce:
Forrige artikelMicrosoft vil dine have HoloLens-idéer
Næste artikelSpotify: Her er dit musikår 2015
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.