Forside Nyheder

Amazon refunderer hoverboards købt hos dem

-

hoverboardAdskillige eksploderende hoverboards får nu både Amazon og den amerikanske regering til at gribe ind.

Hoverboards – hvilket jo er et rimelig åndssvagt navn for noget, der har hjul – er en stor dille lige nu. Men disse ror-løse mini-Segways er langt fra sikre. Og her taler vi ikke bare om, når man falder ned fra dem.

Adskillige af dem er simpelthen eksploderet, eller brudt lidt mere stille og roligt i brand, fordi lithium-ion-batteriet ombord i hoverboardet er kommet i en situation, det ikke kunne tåle. De fleste hoverboards bliver lavet på anonyme fabrikker i Kina, og sikkersstandarderne omkring dem er ikke ligefrem hårdt håndhævede

Derfor har Amazon nu valgt at give alle, der har købt et hoverboard i webbutikken, muligheden for at få det refunderet. Den britiske Amazon, som mange danskere benytter, har også tidligere opfordret folk til at smide hoverboards ud, der ikke har det rigtige strømstik – hvorefter de kan få hoverboardet refunderet.

Amazons initativ roses af de amerikanske forbrugermyndigheder, der udtaler, at de p.t. er i gang med at undersøge en række firmaer, der producerer og sælger hoverboards.

Annonce