Forside * Nyheder

Avis: Amazon klargør en Spotify-killer

-
Foto: Shutterstock.com / recordere.dk
Foto: Shutterstock.com / recordere.dk

Flere har forsøgt før, men nu vil Amazon også prøve: At gøre en ende på  Spotifys topplacering.

Trods flere forsøg på at vippe Spotify af pinden, som verdens største musik streaming-tjeneste, så har de indtil videre holdt stand overfor konkurrenterne.

Nu forlyder det at internet-giganten Amazon gør klar til et nyt forsøg. Det fortæller kilder i branchen til avisen The New York Post.

Annonce:

Amazon leverer allerede musikstreaming i dag, men dette skulle angiveligt være en Spotify-killer – og dermed også et forsøg på at stække Apple Music inden deres tjeneste vokser sig for stor.

Planerne er ifølge avisen endnu i den indlende fase og den nye musiktjeneste ventes ikke klar før til efteråret.

I USA er Amazon den største forhandler af musik på fysiske medier og nr. 2 indenfor salg af digital download, men ligesom Apple så oplever de et fald i salget af musik-downloads.

Præcis hvordan Amazon vil konkurrere med de øvrige indenfor musikstreaming er der ikke sluppet mange detaljer ud om, men ligesom Apple har de den fordel at der er en god solid pengetank i ryggen.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.