Forside Indhold og distribution Biograf

Den personlige biograf lever endnu

-

vuzikFør VR-bølgen rejste sig igen med Oculus Rift og siden Samsung GEAR VR og PlayStation VR, var den slags briller mest noget med at vise ting i 2D.

Og den nye, billige skærmteknologi, der har gjort VR-bølgen mulig, har også haft en afsmittende effekt på 2D-briller, der kan fungere som personlig bif.

Der var flere eksempler på dette på CES Unveiled, hvor pressen og tech-branchen fik lov at lege lidt med nogle af de nyheder, der bliver præsenteret i den kommende uge på CES.

Et af eksemplerne er den ovenstående på billedet fra Vuzix. Overtegnede reporter prøvede headsettet, og kan bekræfte, at der befinder sig, hvad der svarer til en 125 tommers skærm i HD inde i brillen – og at lyden i hovedtelefonerne er ganske fremragende. Og modsat tidligere års versioner af den slags, så er der ikke ret meget i brillen, der virker hovedpinefremkaldende.

Folk, der rejser en del med fly vil sikkert finde lige dette produkt temmelig praktisk, da det lukker helt af for omverdenen, så man kan fokusere på at se en god film. Den kan dog også bruges til spil.

Annonce