Forside Indhold og distribution Film

Fortsættelse af kult-filmen ’Labyrinth’ på vej

-

kf-labyrinth-film-heroKun to uger efter at verden mistede en af sine største kunstnere, David Bowie, får en af hans film et nyt kapitel.

Firser-filmen ’Labyrinth’ får en fortsættelse. Det skriver The Hollywood Reporter.

’Labyrinth’, der har Bowie i en af hovedrollerne som Jareth The Goblin King og en ung Jennifer Connelly i den anden hovedrolle, er fra 1986. Den var ikke noget gigant-hit, da den havde premiere, for den var oppe mod store film som ’Karate Kid II’, ’Ferris Bueller’s Day Off’ og ikke mindst ’Top Gun’ i sin åbnings-weekend.

Siden er filmen dog blevet lidt af en kultfilm, ikke mindst på grund af Bowies mystik-omgærede præstation, og de mange dukkefigurer, der blev leveret af Muppet-kongen Jim Henson, der også instruerede filmen. Den var skrevet af Terry Jones fra Monty Python.

Filmen bliver ifølge Entertainment Weekly i øvrigt ikke en reboot, hvilket ellers er en populær måde at lave film på for tiden. Nej, det bliver en reel fortsættelse. Hvordan det lige skal foregå med en Connelly, der er blevet noget ældre og en Bowie, der er taget tilbage til sin fjerne planet ude i rummet, er et godt spørgsmål.

Det bliver den nu afdøde Jim Hensons firma, der skal producere filmen, og en af forfatterne bag ’Guardians of the Galaxy’, Nicole Perlman, skal skrive manuskriptet.

Annonce