Så er årets CES overstået og ser man bort fra at det uden tvivl var den mest besøgte nogensinde, hvad var så populært nyt fra CES 2016?

Med omkring 200.000 besøgende var CES 2016 det bedst besøgte nogensinde, og det kunne mærkes. Hallerne var tæt pakket, og det gjorde det svært at komme rundt, hvor både monorail og shuttlebusser var så tæt pakkede, at selv korte rejser tog meget længere end normalt.

Men alligevel var der så mange ting på CES der gjorde dette års CES til et af de bedste, også når det gælder nyheder.

 

CES_2016_UHD_PREMIUM_31

UHD Alliance var klar med Ultra HD Premium

På et eksklusivt pressemøde for særligt inviterede holdt UHD Alliance deres præsentation og paneldebat om fremtiden for Ultra HD indhold. Det var yderst interessant at høre cheferne fra de største filmselskaber fortælle om deres planer for Ultra HD indhold.

 

netflixeverywhere

Netflix trykkede på kontakten, og pludselig var de næsten verdensdækkende

På messens åbningsdag hold Netflix direktør Reed Hasting Keynote, og midt i det hele fortæller han at de lige nu åbner for 130 nye lande, og derved er verdensdækkende. Det var der ingen der havde hørt rygter om inden CES. Og det gjorde Netflix’s præsentation til en af de mest overraskende længe.

 

Sl12002

Panasonic’s high-end brand Technics relancerer en tidløs pladespiller

Technics SL-1200 pladespiller blev også en af CES’s store overraskelser. Pladespilleren som er kendt og elsket af DJ’s over hele verden kommer tilbage som high-end (og high-price) vinyl-afvikler. Prisen på 4.000 USD er dog lige i overkanten til mange vil købe den.

 

Waoo! 4K/UHD TV-boks.
Waoo! 4K/UHD TV-boks.

Waoo! tog en 4K/UHD boks til deres kunder med på CES

I et hotelværelse på et mindre kendt hotel tog Waoo! også den danske presse med bukserne nede, da de lancerede en 4K boks med Netflix til deres kunder.

 

Philips Fidelio Soundbar with Dolby Atmos
Philips Fidelio Soundbar with Dolby Atmos

Dolby Atmos soundbars er der ingen der tror på!

Både Philips og Samsung lancerede små soundbars med Dolby Atmos lyd. Den var der ikke mange recordere.dk læsere der købte, og det gør vi heller ikke. Det er fint nok at man for 5 USD kan købe Atmos chippen for tiden, men at proppe den i en soundbar til 4.000 kr. er at gøre grin med Atmos konceptet.

 

 

Samsung fortalte at der ikke kom Evolution Kits i 2016

I et interview med recorder.dk fortalte Michael Zoeller som er ansvarlig for Samsung TV salg i Europa, at der ikke kommer et Evolution Kit i 2016. Det skabte stor debat på recordere.dk, men skal man være lidt nøgtern, så er det vel OK, at Samsung ikke udsender et kit, hvis der ikke er brug for det. Men det ved vi først når vi ser hvad opdateringen til 2015 modellerne indeholder.

 

NEEO og Brain fjernbetjening og hub
NEEO og Brain fjernbetjening og hub

NEEO – Fjernbetjeningen du stadig ikke kan købe

Fjernbetjeningen NEOO der forhåbentligt rammer markedet inden sommeren var også yderst populær. Især fordi den kombinerer de vigtigste teknologier i en “brain”.

 

BeoSound 35 Display Pack shot High Res

B&O BeoSound 35 – En soundbar for de kræsne

B&O havde en ny soundbar med som kan bruges af både eksisterende eller nye B&O kunder. Den understøtter både det klassiske Beolink, men også mere moderne teknologier.

 

LG Signature OLED TV. Foto: recordere.dk
LG Signature OLED TV. Foto: recordere.dk

LG SIGNATURE OLED TV til en halv mio. 

Det mest populære TV på hele CES var uden tvivl LG SIGNATURE OLED TV’et. Og selvom prisen er skræmmende dyr for topmodellen G6, så er der ingen tvivl om fremtiden for OLED TV ser endog meget lys ud, hvis de bare kommer ned i priser omkring 20.000 for TV på 65″.

 

CES_2016_SAMSUNGBOOTH_19

Samsungs Smart TV med IoT

Samsung er klar med en IoT hub i deres nye SUHD TV i 2016, og på deres stand viste Samsung Danmark teknologien frem for recordere.dk’s læsere.

 

Tak for et fantastisk CES 2016!

Recordere.dk teamet er rejst hjem fra Las Vegas, så når du læser denne artikel sidder vi igen bag vores vante skærme i Odense, København og Los Angeles.

Annonce