Forside * Nyheder

Hollywood: 100+ UHD film med HDR i år

-
Foto: Shutterstock.com. Illustration: recordere.dk
Foto: Shutterstock.com. Illustration: recordere.dk

Filmstudierne i Hollywood lukker op for godteposen i år. Nu kommer 4K UHD film ud til forbrugerne.

Vi har allerede hørt om Ultra HD Blu-ray og Netflix streamer allerede i 4K-opløsning. Her i 2016 smelter det hele sammen til et større udbud af 4K UHD indhold – på forskellige platforme.

Under en paneldebat, ved præsentationen af den nye Ultra HD Premium standard, løftede Hollywood lidt mere af sløret for den godtepose de forbereder for i år.

Annonce:

 

CES_2016_UHD_PREMIUM_31
Hollywood-panelet. Fra venstre Ron Sanders (Warner Bros.), Mike Dunn (20th Century Fox), Man Jit Singh (Sony Pictures) og Michael Bonner (Universal Studios). Foto: recordere.dk

 

I panelet sad Ron Sanders, topchef for distributionen i Warner Bros., Mike Dunn, topchef i 20th Century Fox, Man Jit Singh, topchef i Sony Pictures og Michael Bonner, topchef for distributionen i Universal Studios. En repræsentant fra fire af de store Hollywood-studier.

De kunne fortælle at der ventes mere end 100 film i 4K UHD med HDR i år, udgivet på forskellige kanaler som UHD Blu-ray, download og streaming.

Dette også med klassikere i blandt som “Broen over floden Kwai” m.fl.

 

Se også

Premium Ultra HD standard er klar

Hollywood paneldebat om UHD film (video)

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.