Forside CES CES 2016

Hvad gemmer Samsung bag skærmen?

-
Samsung SUHD 2016 TV
Samsung SUHD 2016 TV

I morgen holder Samsung pressemøde, hvor de præsenterer deres 2016 modeller. Recordere.dk har været forbi messecentret for at se om hvad Samsung gemmer på.

I Las Vegas Convention Centre (LVCC) er alle firmaer i fuld gang med at sætte deres stande op. Det gælder også Samsung, der ligesom LG og Sony har valgt at lukke deres standområde helt af for nysgerrige, indtil CES 2016 slår dørene op i morgen for pressen.

Recordere.dk har taget en rundtur på LVCC for at se hvad plakater og bannere afslører og for Samsung er det udover et mere tyndt og diskret design de kalder 360 grader, også en helt blank bagside, som ikke afslører nogen tilslutninger.

UHD-Evo-Kit_003_Front-Perspective_Silver_2

Vælger de en boksløsning?

Umiddelbart ser det ud på designet som om at Samsung har været nødt til at vælge en ekstern boks ala One Connect som vi kender fra tidligere års topmodeller, men alt det bliver afsløret i morgen på Samsungs pressemøde, der vises kl. 23.00 dansk tid.

En ting er sikkert. Samsung fortsætter med buede skærme, som man kan se i nedenstående galleri.

Samsung SUHD 2016 TV
Samsung SUHD 2016 TV

 

Annonce