Forside * Nyheder

Hver femte er serieutro

-
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com

Ikke alle par der lover hinanden troskab på at streame tv-serierne sammen holder ord.

Vi sværger hinanden “serietroskab” og lover ikke at se forud på de tv-serier der følges sammen.

Alligevel kan hver femte dansker, der streamer, ikke holde nallerne fra fjernbetjening/app og lade være med at smugkigge forud. Det viser en undersøgelse som analyseinstituttet Epinion har foretaget for teleselskabet 3.

Annonce:

”Serieutroskab ryger nok i kategorien af den mere uskyldige af slagsen. Alligevel er det interessant at se, hvor mange danskere, som trods aftaler om det modsatte, ikke kan holde ventetiden ud og derfor ser forud af en serie”, fortæller David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3 Danmark.

Direkte adspurgt svarer 20% af danske kvinder og 17% af danske mænd, som streamer, at de har set forud, selvom de havde en aftale med en anden person om kun at se en bestemt serie sammen.

 

Om undersøgelsen

  • Undersøgelsen er udarbejdet på baggrund af i alt 1.002 gennemførte interviews med repræsentativt udvalgte danskere på 18 år og derover.
  • Den er gennemført som en webbaseret undersøgelse på Epinions Danmarkspanel.
  • Interviewene er gennemført i perioden 14. oktober – 21. oktober 2015.
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.