Forside CES CES 2016

LG: Derfor er vores OLED-teknologi den bedste

-
LG Signature OLED TV. Foto: recordere.dk
LG Signature OLED TV. Foto: recordere.dk

Recordere.dk fik en lang gennemgang på CES 2016 af LG’s nye SIGNATURE OLED TV. Vi optog det hele på video, og nu har du muligheden for at være med på standen.

Svenske Erik Ahsgren fra LG Electronics Sverige gav recordere.dk en omfattende gennemgang af teknologien bag LG’s nye SIGNATURE OLED TV.

På standen gik vi igennem flere områder, der forklarede teknologierne bag deres premium OLED skærm som i den største størelse kommer til at koste 500.000 kr.

 

LG OLED er bedste til Ultra HD Premium

TV’et som ikke fylder mere end 4 kreditkort ovenpå hinanden har det ypperste inden for design og panelteknologi. Det mener LG ihvertfald.

LG advokerer naturligvis for at OLED’s specifikation for Ultra HD Premium er bedre end LED’s. På OLED skærme kræver det kun 500 nits at vise de høje kontraster, mens det på LED kræver 1000 nits at få Ultra HD Premium stemplet.

Hvad der er bedst skal vi ikke være dommer over, men når vi taler sort niveau er der ingen tvivl. OLED er klart bedre til at vise sort end noget SUHD panel vi så på CES 2016. Men det var svært at sammenligne OLED og SUHD LED panelerne, da de aldrig fik lov til at stå side om side.

Videoen vi har lavet varer 8.5 minut, og der forklarer LG i dybden om hvad de mener gør deres OLED til det bedste panel lige nu.

Annonce