Forside CES CES 2016

Netflix åbner i 130 lande – og præsenterer to nye serier

-

netflixeverywhereNetflix går globalt, men brugte det meste af deres pressemøde onsdag morgen på CES på at være historielærere.

Det meste af tiden brugte streaming-giganten på at fortælle tvs historie og deres egen historie. Der var den sædvanlige åbningssalve med promovering af Netflix’ præstationer – inklusive det ganske imponerende tal 12 milliarder. Hvilket er det antal timer, der blev set Netflix i 2015.

Under pressemødet tændte Netflix signalet i 130 yderligere lande ud over de 60, hvor de allerede var før pressemødet.

“Næsten alle verdens lande – undtagen Kina, hvor vi håber at være en dag”, som CEO Reed Hastings udtrykte det.

Opdatering: Senere fangede vi her på recordere.dk “chefen for brugen af Netflix”, Neil Hunt, der gav en kommentar til hvad det betyder for Netflix-brugere i resten af verden. Tjek den på videoklippet herunder:

 

 

To kommende serier

Men der blev også tid til at vise ikke tidligere sete klip fra to kommende serier fra Netflix, der også havde historielektioner i centrum.

Den ene er ’The Crown’, der er historien om den engelske dronning Elizabeth IIs indtræden i det britiske monarki og især forholdet mellem hende og prins Philip.

Den anden er ’The Get Down’, som fortæller om tiden i det sene 70’ere og tidlige 80’ere i New York, hvor den moderne, afroamerikanske kultur blev skabt med disco og hip-hop. Serien kommer fra Baz Luhrmann, så man kan roligt forvente masser af musik, dans, farver og fest.

Men Netflix brugte lidt af deres starpower til sidst i pressekonferencen, hvor talkshow-værten og komikeren Chelsea Handler (der har en ny dokumentarserie på vej til Netflix) interviewede Will Arnett (Bojack Horseman, Arrested Development), Krysten Ritter (Jessica Jones) og Wagner Moura (Narcos). Det kom der ikke meget nyt ud af, men det var rimelig underholdende.

 

 

Annonce