Forside Produkter Connected Home

Netflix bekræfter: Filmselskaberne kræver lukkede grænser

-
Netflix gør klar til at lukke grænserne (Foto: Shutterstock.com / recordere.dk)
Netflix gør klar til at lukke grænserne (Foto: Shutterstock.com / recordere.dk)

I et interview med Reuters fortæller Netflix David Fullgar, at man er forpligtet til at holde de licensaftaler som indholdsproducenterne har indgået.

Som vi kunne fortælle i går, så lukker Netflix snart for grænserne, så man ikke kan se Netflix fra andre lande, med mindre man fysisk er i dem.

Allerede i går lå det i kortene at prisen for verdensomspændende lancering nok var at indholdsproducenterne havde presset Netflix til at skifte taktik omkring blokering af Proxy og VPN tjenester.

 

Vi er forpligtet i henhold til aftaler

I et interview med Reuters fortæller David Fullagar som er vicepresident for indholdsleverancer hos Netflix, at Netflix er kede af at skulle til at lave disse blokerende tiltag.

“Hvis alt indhold var tilgængeligt globalt, så ville der ikke være nogen grund til, at vores KUNDER bruger proxy- eller antiblokeringsmekanismer”

Siger David Fullagar til Reuters, og lægger ikke skjul på at det ikke er noget som Netflix selv ønsker sig.

I et interview til recordere.dk på CES 2016 i Las Vegas gjorde Neil Hunt som er teknisk ansvarlig og Elizabeth Bradley som er ansvarlig for eget indhold, begge fra Netflix, at Netflix altid ville lancere eget produceret indhold samtidigt globalt.

Men en ting er sikker. Det skal blive spændende at se om Netflix kan vinde over de meget innovative proxy og VPN tjenester.

 

Annonce