Forside CES CES 2016

Samsung pressemøde på CES 2016

-

2016-SUHD-TV_Main

Samsungs pressemøder er altid populære, og man står i kø i flere timer for at være sikker på at få en plads. Forventningerne til Samsungs produkter er høje, og det må være op til den enkelte om man føler de levede op til dem.

Annonce:

Som altid var det den amerikanske chef Tim Baxter der åbnede pressekonferencen, der fortalte om “smarter life”.

Internet of Things eller “Smart Things” som Samsung kalder deres IoT familie fyldte meget på pressekonferencen, og på CES 2016. Og Samsung havde et USB Stick klart som de giver gratis med til alle SUHD TV 2016 modeller, så man kan kontrollere IoT enheder i sit hjem.

UHD-premium-logo

Samsungs 2016 top-modeller af SUHD TV er alle Ultra HD Premium certificerede, så man kan se de nye 4K/UHD Blu-ray film i bedste kvalitet.

Samsung SUHD TV har over 50% af det amerikanske 4K/UHD marked, fortalte Samsung på pressekonferenencen.

Samsung KS9500 bliver flagskibet, og det er helt rammeløst, og ser fantastisk ud, og kommer i 49 – 88 tommer. Displayet er Quantum Dot 10 bit panel.

Samsung SUHD 2016 TV.
Samsung SUHD 2016 TV.

Som vi har skrevet tidligere har Samsung valgt at smelte alt indhold sammen. Og du kan både styre Xbox og andre enheder direkte fra Samsungs TV.

press 1

Designet ligner et mix mellem XBOX One og WebOS, og det er ikke en dårlig ting. Det virker let overskueligt, men hvordan det virker må vi vente til vores besøg på standen, så vi kan vurdere det selv.

Samsung har også integreret Time/Warner Cable direkte i Tizen. Det er ikke noget vi får glæde af i Danmark, men vi kan da håbe på at danske udbydere kommer med samme tjenester.

EXTRA knappen vil vise europæisk fodbold

Samsung ønsker at man bruger deres TV til alle former for indhold, og derfor har de lavet samarbejde med flere indholdsleverandører, og på pressemødet fortalte de at knappen “EXTRA” på deres fjernbetjening kan bruges til bl.a. se europæisk topfodbold.

Samsung UHD Blu-ray afspiller
Samsung UHD Blu-ray afspiller

Samsung er klar med deres bud på en Ultra HD Blu-ray afspiller, der hedder UBD-K8500 – Det er den samme afspiller som de viste på IFA 2015 i Berlin.

 

Screen Shot 2016-01-05 at 14.40.45

Køleskab med kamera og indkøbsmuligheder

Family Hub køleskabet viser via kamera om du mangler mælk, og så kan du bestille varer direkte hjem. Lige nu kun i USA fra foråret, men Samsung og Mastercard håber på at introducere det på andre markeder senere.

 

Screen Shot 2016-01-05 at 14.46.33

Samsung Gear S2 classic

To nye klassiske designs af deres Tizen baserede smarture. Hvor man kan få dem i Rose Gold og med klassiske urskiver

Og så breakede Samsung at Gear S2 vil få iOS kompabilitet senere på året.

Screen Shot 2016-01-05 at 14.49.30

Windows baseret Galaxy TabPro S

Det bliver næsten ikke bedre, hvis man er til Microsoft Surface design. Samsung er klar med en ultratynd Windows 10 baseret tablet “Samsung Galaxy TabPro S”.

Fakta: Samsung Galaxy TabPro S er udstyret med den seneste generationens Intel Core M-processor, en Super AMOLED-skærm på 12 tommer (2160×1440). Operativsystem Windows 10 Home, Windows 10 Pro, Wi-Fi: 802.11 a//b/g/n/ac MIMO, Wi-Fi Direct, NFC, Bluetooth® 4.1. RAM på 4 GB, 128 GB/256 GB SSD. Galaxy TabPro S måler 290.3 x 198.8 x 6.3 mm (693 g Wi-Fi). Batteri 5,200mAh. Batteritid: 10,5 timer ved daglig brug, fuldt opladet batteri på 2,5 times opladning. Sensorer: Accelerometer, Hall, Light.

Den skal helt klart ses live.

Recordere.dk skal nok tage den store tur på Samsungs stand, og tage masser af billeder af de nye modeller.

Annonce:
Forrige artikelHuawei’s pressemøde var enestående
Næste artikelLG Signature: Nye designer OLED TV
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.